Naut Meander Brandaan

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1688″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Naut, Meander en Brandaan zijn drie methodes: natuur en techniek, aardrijkskunde en geschiedenis. De methodes zijn naast elkaar ontwikkeld zodat ze alle drie zijn te combineren, maar ook los van elkaar te gebruiken. In groep 3 en voor groep 4 zijn de vakken geïntegreerd in één wereldoriëntatiemethode.

Onze opdracht bestond uit het ontwerpen van een visuele uitstraling per methode en die voor de drie methodes gezamenlijk. Daarnaast ontwierpen we de logo’s en de omslagen van de methode. Alle 60 thema’s kregen een eigen beeld op de omslag dat aansluit bij de inhoud. We ontwikkelden een slim systeem waarbij het voor de leerkracht in een oogopslag duidelijk is welke materialen ze nodig hebben.

Uiteindelijk maakten we alle 207 omslagen van de methode.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Naut Meander BrandaanNaut Meander BrandaanNaut Meander BrandaanNaut Meander BrandaanNaut Meander Brandaan[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel:

  • Project:
  • Werkzaamheden:
    • Ontwerp
  • Deel: